Blog

Bemutatkozás

Alapértékeink

T5 – azaz Tehetség, Tudás, Tapasztalat, Technológia és Tisztelet 

Naponta változó világunkban csak hosszú távra érdemes tervezni. Ehhez megalapozott stratégia szükséges, a küldetés meghatározása elsődleges. Mi pontosan tudjuk, miért dolgozunk. Közös céljainkat hogyan és milyen eszközökkel érhetjük el. Tisztelet egymás, a munka és partnereink iránt. Fontos, hogy tiszteljük a célközönségünk, a környezetünk, a piac írott és íratlan szabályait, a bennünket körülvevő világot. Mindig az egyensúlyra törekszünk. Partnereinkkel való együttműködés során végig a legújabb trendeknek megfelelő szakmai eszközöket alkalmazva, innovatív, egyedi megoldásokkal építjük üzletüket.

Ügyfeleink bármikor számíthatnak ránk. Munkavégzésünkben mindig érezni fogják azt az anyagiakban nem kifejezhető plusz hozzáadott értéket, ami miatt minket választottak.

Előnyeink

Komplex szolgáltatások

A PR és a marketing minden területét lefedjük. Csapatunk az ötlettől a tervezésen át az operatív megvalósításon keresztül az utókövetésig minden feladatot el tud végezni. A partnercég teljes kommunikációs és marketingfeladatai egy kézben összpontosulnak. Ennek köszönhetően egységes lesz a megjelenés, hatékonyabb a működés. Minőségi szolgáltatást adunk, miközben időt, pénzt és energiát spórolunk vállalkozásának.

Sajtókommunikáció: sajtókapcsolat-építés, kommunikációs akcióterv összeállítása és végrehajtása, sajtóközlemény-készítés, sajtótájékoztató, sajtóbejárás, sajtóreggeli, sajtókampány teljes körű megvalósítása, PR-cikk-írás, beszédírás, műsorvezetés, konferálás, kríziskommunikáció.

Marketingkommunikáció: SWOT-analízis készítése, marketingterv- és tartalomkészítés: reklámfelület-vásárlás, kampánytervezés és megvalósítás offline és online.

Egycsatornás kommunikáció

A projektek kapcsán folyamatosan konzultálunk a projekt vezetőjével, de csakis vele, hiszen ő koordinálja az alprojektvezetők és az operatív végrehajtó csapat munkáját. Minden ügyfelünknek külön neki delegált, állandó kapcsolattartót jelölünk ki.

Maximális lojalitás

Mert mi csak olyan ügyet képviselünk, amelyet magunkénak tekintünk, így a mi küldetésünk mindenkor az, hogy Ön elérje céljait. Partnereink maximális bizalmára törekszünk, hiszen érdekünk, hogy ők sikeresek legyenek.

Személyre/cégre szabott, egyedi csomagok és megoldások

Adott a kapcsolatrendszerünk és tudásunk, hogy márkáját ránk bízhassa. Mindig az összképet nézzük és a stratégiai célt tartjuk szem előtt. Ennek megfelelően egyedi megoldást dolgozunk ki, és az Ön cégére, céljaira „szabott” csomag ajánlatot adunk.

 

©2021 – T5 Media Agency

Minden jog fenntartva